Woontrend natuur in huis woonideeën uitgelicht

Een van de woontrends van het moment, is de woontrend natuur in huis. Bij deze woontrend draait het allemaal om de natuur en dat je gebruikmaakt van natuurlijke materialen in je interieur. Hout, rotan en planten mogen volop in het interieur voorkomen. Houd je van de natuur, dan is de woontrend natuur in huis voor jou weggelegd. Je leest hier wat deze trend voor je interieur doet en waar je leuke woonaccessoires en meubels uit deze woontrend kunt vinden. Ook lees je wat de valkuil is van te veel natuur in huis.

Woontrend natuur in huis wooninspiratie houten meubelsWoontrend natuur in huis: sfeermaker

Met de woontrend natuur in huis haal je geheid meer sfeer in huis. Materiaal als hout en rotan hebben dat effect op je interieur. Maar ook mooie plantjes dragen bij aan een sfeervol interieur. Houd je van de natuur en voel je je graag zo dicht mogelijk bij de natuur, dan wordt het dus tijd zo veel mogelijk natuurlijke materialen in huis te halen. Alle woonaccessoires en meubels die het mogelijk maken de woontrend natuur in huis in je interieur te verwerken, vind je handig in één overzicht (klik om te bekijken).

Woontrend natuur in huis: druktemaker

Alhoewel de woontrend natuur in huis een echte sfeermaker is, is het tegelijkertijd een ware druktemaker. Houd je van een strak en rustig interieur, dan is deze woontrend waarschijnlijk niet voor jou weggelegd. Althans, niet zoals de trend bedoeld is: natuurlijk kun je altijd een houten bijzettafeltje ergens neerzetten of een rotan bloempot gebruiken voor je plantjes. Combineer je te veel rotan, hout en meer uit de woontrend natuur in huis, dan maak je je interieur echter al snel erg druk. Kijk daar dan ook mee uit wanneer dat niet je stijl (en bedoeling) is.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk alle geselecteerde artikelen voor de woontrend natuur in huis.

Woontip: de woontrend natuur in huis is ook erg geschikt voor op je terras. Een leuk rotanbankje in plaats van een gewone tuinset zorgt voor veel sfeer.

Woontrend natuur in huis wooninspiratie rotan

Woontrend natuur in huis wooninspiratie woonaccessoires

Bron: http://interieurtips.eu/woontrend-natuur-in-huis-woonideeen/